Viimeisin hintapäivitys 1-3-2020. Ole hyvä ja rekisteröidy saadaksesi hintatiedot (saatavilla kirjautumisen jälkeen)

Olemme avoimia liiketoiminnalle. Toimitus voi viedä muutaman päivän pidempään.

Direct order

Timanttien osto yksityishenkilönä

Voit nyt ostaa yksityishenkilönä taatusti laillisia laatutimantteja timanttitukkukauppa Dibergetin välityksellä:

  • Sekä luokiteltuja että luokittelemattomia timantteja
  • Taatusti laillisia timantteja
  • Nopea tarjous parhailta jalokivikauppiailta ja kultasepiltä
  • Tilaa timanttisi omalla alueellasi toimivalta jalokivikauppiaalta

Dibergetin timanttien tilaaminen yksityishenkilönä

Diberget ei toimita timantteja suoraan yksityishenkilöille, mutta se auttaa sinua löytämään sopivan jalokivikauppiaan tai kultasepän. Kun jätät tietosi meille, lähetämme ne eteenpäin muutamalle omalla alueellasi toimivalle jalokivikauppiaalle ja kultasepälle. He ottavat sinuun yhteyttä ja tekevät sinulle tarjouksen, jotta voit tilata laillisen ja korkealaatuisen timantin. Lisäksi voit tehdä kyselyn online-timanttitietokantamme kautta.

Täytä tässä yhteydenottolomake

Lailliset timantit

Hankimme timantimme yksinomaan sellaisilta toimittajilta, joilla on Kimberley Proces -sertifikaatti. Kimberley Proces on kansainvälinen yhteistyöaloite, jossa timantit sertifioidaan niiden alkuperän perusteella. Voit siis olla varma siitä, että timanttimme eivät ole veri- eli konfliktitimantteja.

Laatuluokituksella varustetut timantit

Kun ostat timantin, voit valita joko luokitellun tai luokittelemattoman timantin. Timanttien laatuluokitus tapahtuu kansainvälisesti sovittujen normien mukaisesti. Ostaessasi luokitellun timantin voit olla varma sen laadusta. Laatuluokitus ei kuitenkaan ilmoita timantin rahallista arvoa. Se on pelkästään timantin laatuanalyysi, eikä siinä arvioida timantin rahallista arvoa. Timantista tarkastetaan seuraavat ominaisuudet:

  • Hiontamuoto
  • Mitat
  • Paino
  • Väri
  • Puhtaus
  • Hiontalaatu

Timantit ilman laatuluokitusta

Luokitellut ja luokittelemattomat timantit eivät periaatteessa eroa toisistaan laadullisesti. Luokittelematonta timanttia ei kuitenkaan ole arvioitu jalokivilaboratoriossa, joten sen laadusta ei ole 100-prosenttista varmuutta. Toisaalta sen hinta voi olla alhaisempi kuin luokitellun timantin hinta, koska siihen ei sisälly arviointikustannuksia.

Timanttien hinnat

Timantin hinta määräytyy neljän tekijän perusteella. Nämä tekijät tunnetaan nimellä 4C: cut, carat, clarity en colour.

Cut (hionta)
Timantin hiontamuoto liittyy kiven sisäisiin mittasuhteisiin ja hiontatapaan. Erilaiset hiontamuodot heijastavat valoa kukin omalla tavallaan.

Carat (karaatti)
Karaatti on jalokiven painon mittayksikkö. Yksi karaatti on 0,2 grammaa, joten 0,6 grammaa painava timantti on 3 karaattia.

Clarity (puhtaus)
Jokaisen timantin puhtaus on ainutlaatuinen, ja sitä voidaan verrata ihmisen sormenjälkeen. Siihen voivat vaikuttaa mahdolliset ulkoiset epäpuhtaudet (jotka johtuvat hiontaprosessista tai kulumisesta) sekä sisäiset epäpuhtaudet (kuten pilkut ja lohkeilut).

Colour (väri)
Timantin värillä on suuri vaikutus hintaan. Yleensä ottaen timantti on sitä arvokkaampi, mitä vähemmän siinä on väriä. Väri ilmaistaan asteikolla D - Z, jossa D on kaikkein paras väri.

Miksi Dibergetin timantit?

Diberget on Antwerpenissa sijaitseva timanttikauppa, joka toimittaa timantteja jalokivikauppiaille ja kultasepille. Jalokivikauppiaat ja kultasepät kaikkialta Euroopasta ostavat timantteja Dibergetiltä. He valitsevat Dibergetin siksi, että timanttien laatu on korkea ja niiden laillisuus on taattu.

Yhteystiedot

Jos sinulla on kysyttävää tai huomautettavaa tai haluat tehdä tilauksen, voit käyttää siihen yhteydenottolomakettamme. (Etkö näe hintojamme? Sinun pitää ensin rekisteröityä sivustollemme. Kun kirjaudut sen jälkeen sisään, näet hinnat.)