Viimeisin hintapäivitys 1-3-2020. Ole hyvä ja rekisteröidy saadaksesi hintatiedot (saatavilla kirjautumisen jälkeen)

Olemme avoimia liiketoiminnalle. Toimitus voi viedä muutaman päivän pidempään.

Direct order

Belgiaa sisältävien timanttien ostajien edut

21 January, 2017 18:02

Muihin globaaleihin taloudellisiin myllerryksiin liittyen timanttien kauppa on luonteeltaan tiettyä johdonmukaisuutta

Tämä voi johtua itse kaupallisista kohteista, jotka kiehtovaa karismaansa varmistavat tietyn tietoisuuden. Tietenkin se koskee myös yritysten ja yritysten voittoja, mutta molemminpuolinen arvostus, kunnioitus ja luottamus voivat olla tärkeämpi osa tässä kuin muilla aloilla.

Ei ole mitään, että Antwerpen on kehittänyt maailmanlaajuisen timanttikauppakeskuksen, jossa kauppiaat ja muut asiantuntijat ovat toimineet vuosikymmenien ja vuosisatojen ajan. Vuonna 1980 Münchenissä sijaitseva Diberget siirsi yhtiön pääkonttorin Antwerpenin palvelukseen vuonna 1999 toimimaan kansainvälisenä tukkukauppana verkkokaupan kautta.

Tietenkin yksityiset asiakkaat myös haluavat vierailla paikallisilla jalokivikauppiailla ostamaan timanttia tai katsomaan timanttihiomakoneita työssä.

B2B-alueella asiakkaamme pitävät erittäin tärkeänä laajan valikoiman ja korkealaatuisten kiillotettujen timanttien saatavuutta optimaalisen tarjouksen saamiseksi houkuttelevilla olosuhteilla heidän yksilöllisiin tarpeisiinsa ja vaatimuksilleen.

Diberget on kehittänyt oman tietokannan, joka on saatavilla verkossa GIA-HRD-IGI-sertifioitujen timanttien kanssa. Päivitystä päivitetään päivittäin, jotta asiakas ei voi luottaa vain markkinasuuntautuneisiin hintoihin. Tukkumyyjänä voimme huomauttaa, että yli 97% esillä olevista tuotteistamme on myös valmiina lähettämiseen. Periaatteessa yksityiskohtaiset tiedot ja tukkuhinnat ovat vastaavia B2B-alueen vastaavia asiakkaita.

Kaikista teknisistä analyysimenetelmistä huolimatta toimivaltaiseen sertifiointiin liittyy aina asiantuntijan asiantuntemus, joka koostuu osaamisesta ja kokemuksesta. Epäkelpoiset ja erityisesti leikattu timantti, jota myy Diberget, on mukana vastaavia gemologisia todistuksia. Asiakkaamme hyötyvät Belgian sidosryhmien läheisestä ja suorasta yhteistyöstä, jossa he voivat luottaa korkeaan laatuun ja edulliseen hinta-laatusuhteeseen.

 

Diberget on myös maailmanlaajuisten ja virallisten timanttipörssien timanttijäsen, kuten Diamond Club, Diamond Exchange ja Diamond Boursesin maailmanliitto. Palvelemme jalokivikauppiaita ja kultasepiä.

< Laatu timantteja tukkuhinnoin Belgiassa Trusted diamonds purchase at Diberget diamond trader Belgium. >