Viimeisin hintapäivitys 1-3-2020. Ole hyvä ja rekisteröidy saadaksesi hintatiedot (saatavilla kirjautumisen jälkeen)

Olemme avoimia liiketoiminnalle. Toimitus voi viedä muutaman päivän pidempään.

Direct order

DIAMOND TERMINOLOGIA SUUNTAVIIVAT JOHDANTO JA VIITTEINEN

2 February, 2018 20:40

Tämä Diamond Terminology -ohjeisto toimii vertailumateriaalina timantti- ja korutekauppaan, kun viitataan timantteihin ja synteettisiin timantteihin. Se perustuu kahteen kansainvälisesti hyväksyttyyn standardiin

Voidaan käyttää selkeästi ja helposti käytettävissä oleva terminologia timanttien, synteettisten timanttien ja timanttien jäljitelmiksi kaikkien alakohtaisten elinten, organisaatioiden ja kauppiaiden osalta.

Tämä Diamond Terminology -ohjeisto toimii vertailumateriaalina timantti- ja korutekauppaan, kun viitataan timantteihin ja synteettisiin timantteihin. Se perustuu kahteen kansainvälisesti hyväksyttyyn standardiin: ISO 18323 -standardiin.

 

Kuluttajien luottamus timanttiteollisuuteen ") ja CIBJO Diamond Blue Book.

MÄÄRITELMÄT

Ø Timantti on luonnosta luoma mineraali; "timantti" tarkoittaa aina luonnollista timanttia. Ø Synteettinen timantti on keinotekoinen tuote, jolla on oleellisesti samat fyysiset ominaisuudet kuin timantti.

Ø Timantit timantti, jota kutsutaan myös timanttimulantiksi, on keinotekoinen tuote, joka jäljittelee timanttien ulkonäköä ilman kemiallista koostumusta, fysikaalisia ominaisuuksia tai rakenteita.

Ø Jalokivi on luonnollista alkuperää oleva mineraali, jota käytetään koruissa yhdistetystä kauneudesta, harvinaisuudesta ja luontaisesta arvosta. TERMINOLOGIA

Ø Synteettisiä timantteja käytettäessä: - Käytä jotain seuraavista hyväksytyistä karsinoista, kun viitataan synteettisiin timantteihin: "synteettiset", "laboratoriotuotetut" tai "laboratoriotuotetut". - Älä käytä lyhenteitä, kuten "lab-grown" ja "lab-created". - Älä käytä seuraavia termejä: "viljellyt timantit" ja "viljellyt timantit" viljeltyinä ja viljeltyinä viittaavat yksinomaan orgaanisiin tai biogeenisiin tuotteisiin. - Älä käytä seuraavia termejä: "aito", "aito", "arvokas", "aito" ja "luonnollinen", koska ne koskevat ainoastaan luonnollisia mineraaleja ja jalokiviä. SUOSITUS

Ø Timantti on luonnollista määritelmän mukaan. Siksi käytä sanaa "timantti" ilman karsintaa, kun viitataan timanttiin. Jos synteettisten timanttien erottaminen on välttämätöntä, käytä termiä "luonnon timantit" termiä vastaava merkitys.

Ø Älä käytä seuraavia hämmentäviä lausekkeita: "luonnolliset käsitellyt timantit" ja "käsitellyt luonnon timantit". Käytä sen sijaan yksinkertaisesti "käsiteltyjä timantteja". MIKÄ JA MITÄ KÄYTÄT DIAMOND TERMINOLOGIA -OHJEET?

Ø AWDC: n, CIBJO: n, DPA: n, GJEPC: n, IDI: n, IDMA: n, USJC: n, WDC: n ja WFDB: n johtajat suosittelevat kaikkia kauppiaita, alakohtaisia elimiä ja muita organisaatioita noudattamaan ohjeita kaikista asiakirjoista, verkkosivuista ja muista viestintäkeinoista, esim myydä, ostaa ja edistää timantteja, synteettisiä timantteja, jalokiviä, gemologisia laboratorioraportteja, timantti-koruja ja synteettisiä timantti-koruja.

< Mitkä ovat "off size" ? video Diberget timanttipalvelu Tanska >