Viimeisin hintapäivitys 1-3-2020. Ole hyvä ja rekisteröidy saadaksesi hintatiedot (saatavilla kirjautumisen jälkeen)

Olemme avoimia liiketoiminnalle. Toimitus voi viedä muutaman päivän pidempään.

Direct order

Laatu timantteja tukkuhinnoin Belgiassa

23 February, 2017 14:22

Internetin ja verkkokaupan kehityksen myötä myös B2B-tukkumyynnin rakenteet timanttiteollisuudessa ovat muuttuneet massiivisesti.

On kuitenkin sitäkin tärkeämpää, että se voi luottaa palveluntarjoajan korkeaan osaamiseen erityisesti ostaessaan timantteja verkossa. Dibergetin asiantuntemus ei perustu vain syvälliseen asiantuntemukseen ja alan tietämykseen vaan myös laajaan kokemukseen, joka on saatu lähes 40 vuoden kokemuksesta timanttikaupasta.

Vuonna 1980 Diberget siirsi pääkonttorinsa Münchenistä Antwerpeniin, joka on maailmanlaajuisen timanttikaupan perinteinen keskus. Se, että pystymme pitämään omat menestyksekkäästi vaativassa teollisuudessa lähes neljän vuosikymmenen ajan, voidaan selittää vain vakavalla ja luotettavalla yhteistyöllä liikekumppaneiden, kuten asiakkaiden ja toimittajien kanssa. Diberget on yksi maailman johtavista timanttien jälleenmyyjistä, ja se on sitoutunut tarjoamaan parasta palvelua asiakkaille, kultaseille ja kultasepereille sekä erikoistuneen yrityksen asiantuntemusta. Asiakkaat hyötyvät 30 päivän palautusvakuudesta sekä 100%: n toimitusvakuudesta ja maksuista euroina ilman muuntamisvahinkoja.

Diberget on ylläpitänyt läheisiä yhteyksiä kumppaneihinsa, kuten tavarantoimittajiin ja gemmologisiin laitoksiin, jotka takaavat kiven pätevän sertifioinnin. Tämä tehokas integraatio teollisuuteen on myös kilpailuetu Dibergetin asiakkaille: minimaaliset kustannukset ja suotuisat timanttimaksut yhdessä korkean tason kanssa luovat houkuttelevan perustan esimerkiksi vähittäiskauppiaille. Diberget myös suojaa tätä myymällä timantteja yksityishenkilöille ja he eivät näe hintoja.

Dibergetin asiantuntemus sisältää myös erityisesti kehitetyn timanttien hankintaan tarvittavan tietokannan, jonka avulla halutut ominaisuudet ja määrät voidaan nopeasti valita sopivien hakusuodattimien avulla. Tukkukauppias tarjoaa jälleenmyyjille myös timantti-verkkokaupan kotisivuillaan.

< video Diberget timanttipalvelu Tanska Belgiaa sisältävien timanttien ostajien edut >